'Mercat de Pagès a la Colònia Güell' (Santa Coloma de Cervelló)

Dissabte, 1 Agost, 2015
'Mercat de Pagès a la Colònia Güell' (Santa Coloma de Cervelló)

El Mercat de Pagès és un espai de trobada entre els pagesos del Parc Agrari del Baix Llobregat i els consumidors, que ofereix la possibilitat de comprar directament a pagès fruites i hortalisses de proximitat. El Mercat de Pagès respon a la voluntat de promoure una agricultura local i de temporada, justa social i ambientalment, i un consum responsable que evita la despesa en envasos i en el combustible que comporten els productes d’importació.

El Mercat de Pagès a Santa Coloma de Cervelló té lloc cada dissabte de 09h00 a 14h00 al Camet de la Colònia Güell. Participen en aquest Mercat de Pagès els següents pagesos i artesans:

Carles Olivé, de Cal Rajoler. Pagès de Santa Coloma de Cervelló (http://www.elcampacasa.com/productors/olive-olle-carles)
Miquel Sabat, de Cal Nano. Pagès de Santa Coloma de Cervelló (http://www.elcampacasa.com/productors/sabat-vilarnau-miquel)
Albert Bou, de Cal Coracero. Pagès de Sant Boi de Llobregat (http://www.elcampacasa.com/productors/bou-samso-albert)
Carme Gilart, de Can Perol. Pagesa de Sant Vicenç dels Horts (http://www.canperol.cat)
Josep Pascual, de Can Colomer. Pagès de Santa Coloma de Cervelló (http://www.elcampacasa.com/productors/pascual-casanovas-josep-francesc)
Albert Batalla, d'ous reinal. Productor d'ous ecològics de Torrelles